RUMAH MODEN KAMI

Rumah Moden mempunyai satu misi: Untuk Menyediakan Anda Barangan Berkualiti Terbaik

Oleh kerana tidak dapat mencari produk berkualiti, pengasas kami memutuskan untuk mencipta gedung jabatan dalam talian yang hanya menjual produk berkualiti terbaik supaya anda yakin dengan rumah anda.

Memandangkan semua produk kami menjalani ujian produk yang bersungguh-sungguh, kami dapat menjamin bahawa semua produk akan berfungsi. Kami memberikan jaminan tambahan 6 bulan ke atas semua produk yang dibeli melalui kami di samping jaminan sedia ada mereka.

Selama bertahun-tahun, kami telah membina dan berkembang daripada satu pasukan yang terdiri daripada 3 orang dan pilihan hanya 10 produk kepada lebih daripada 50 kakitangan dan 2,000 produk. Kami berusaha untuk menjadi satu-satunya perhentian yang anda perlukan untuk melengkapkan rumah anda dengan semua rumah dan barangan hidup anda.

OUR GOAL

Our goal is to help you find the best product to buy. That means straight to the point recommendations, based on in-depth and data-driven reviews.

We test our own products and only feature the ones that make the cut. We put all our products under the same scrutiny, so there will be no bias.

All our products are approved only after strict testing. You can check out some of our test videos here and follow our instagram to stay tuned for more.

We spend a lot of time testing the products to ensure only quality products are offered.

The products tested are not pre-selected. We ensure all test products are selected blind to ensure results stay true to what you will purchase.

NILAI KAMI

KUALITI PREMIUM

150,000+ Ujian Jaminan Kualiti Produk Sehingga Tarikh, Pemeriksaan Kualiti untuk Jenama Semula

PERKHIDMATAN YANG BOLEH DIPERCAYAI

Polisi Pemulangan 7 Hari, Waranti Lanjutan 6 Bulan, Akses kepada Pakar Produk Profesional

PELANGGAN YANG DIHARGAI

Jenama Onboarding yang Dicadangkan Pelanggan, Memperbaik Berdasarkan Maklum Balas Pelanggan

TENTANG RUMAH MODEN

Pelanggan yang gembira

100,000+

Saiz syarikat

50+

ibu pejabat

Singapura

Jenama Dimulai

40+

Produk Tersenarai

2,000+

LIHAT KAMI DI

Modern Home Logo

Pembelian Terus

Harga terbaik!

4.8 ⭐ 

(3.5k+ Ulasan)

4.8 ⭐ 

(2.6k+ Ulasan)