Soalan Lazim

Rumah Moden

Modern Home ialah kedai jabatan dalam talian yang membawa sejumlah besar jenama berkualiti.

Di Rumah Moden, kami berusaha untuk hanya membawa masuk jenama berkualiti yang pasti meningkatkan kualiti hidup harian anda.

Di Rumah Moden, kami menjalankan pemeriksaan kualiti pada semua jenama! Anda boleh yakin bahawa produk yang dijual perlu memenuhi piawaian kami yang ketat dan berkualiti tinggi.

Kami juga memberikan jaminan Penjagaan Moden kami sendiri untuk semua produk yang dibeli melalui kami.

Modern Home is located at 152 Paya Lebar Rd, #01-01 Citipoint @ Paya Lebar, Singapore 409020.

We're a short 5 minutes walk away from Macpherson mrt!

Penjagaan Moden adalah jaminan kami kepada anda bahawa kami hanya menjual produk yang berkualiti tinggi.

Semua produk yang dibeli di bawah Rumah Moden akan dilindungi oleh perkhidmatan Penjagaan Moden kami yang termasuk jaminan tambahan selama 6 bulan selain jaminan jenama.

Umum

Semua pesanan akan diproses dan dihantar kepada pelanggan Singapura dalam tempoh 3-5 hari bekerja selepas pesanan disahkan.

Untuk pelanggan Malaysia kami, sila semak slip pesanan penjejakan anda kerana tempoh penghantaran bergantung pada wilayah Malaysia alamat penghantaran anda.

Delivery delays can occasionally occur. If you failed to receive your order, please let us know by email (info@modernhome.sg) or by phone (+65-6289-6515).

A customer service representative will locate your order and inform you of next steps.

If you wish to make changes to an order you've already placed, please let us know by email (info@modernhome.sg) or by phone (+65-6289-6515) as soon as possible.

Unfortunately, once an order has left our warehouse, there cannot be any changes made to the order. If you want to cancel or change your order, please contact us immediately.

Bayaran

Pada masa ini kami menerima sebarang pembayaran kad kredit atau debit daripada Visa, Mastercard dan American Express. Kami juga menerima Apple dan Google pay! Jika anda sedang mencari pilihan ansuran, Atome juga tersedia.

Rumah Moden menggunakan Shopify Payments sebagai gerbang pembayaran utama kami. Shopify Payments ialah salah satu pemproses pembayaran paling selamat yang tersedia.

Shopify menggunakan teknologi penyulitan SSL 128-bit untuk melindungi maklumat pelanggan anda semasa pembayaran . Mereka juga menggunakan Pembela Penipuan, yang membantu menghalang transaksi penipuan di kedai anda.

If you pay via credit card or PayPal, your order confirmation should indicate that payment has been completed.

penghantaran

Semua item di Rumah Moden dihantar dari gudang tempatan kami di Singapura, memastikan penghantaran yang cekap dan boleh dipercayai untuk pelanggan kami yang dihargai.

Buat masa ini, kami boleh membuat penghantaran ke seluruh Singapura dan Malaysia!

Untuk pesanan antarabangsa, sila hantar mesej kepada kami.

Yuran penghantaran ialah SGD$5, namun, kami sedang menjalankan promosi penghantaran percuma untuk perbelanjaan minimum SGD$50!

Untuk rakan-rakan malaysia yang dikasihi, bayaran penghantaran adalah SGD$20, dengan penghantaran percuma disediakan untuk pesanan melebihi SGD$150.

Once your order is shipped, we send you a confirmation email which—for tracked services—contains the tracking number and a link to the tracking website for the shipping service.

Pulangan

Oh sayang! Kami memohon maaf kerana item tidak sampai kepada anda dalam keadaan baik. Tetapi jangan risau, hantarkan e-mel kepada kami ke infomodernhome@gmail.com dan pasukan pelanggan kami akan mengaturkan penggantian dengan sewajarnya.

Oh sayang! Kami sangat kesal kerana pesanan itu mengalami beberapa masalah. Tetapi jangan risau, hantarkan e-mel kepada kami ke infomodernhome@gmail.com dan pasukan pelanggan kami akan mengaturkannya.

Meminta bayaran balik atau pertukaran adalah mudah! Hanya hantarkan e-mel kepada kami dengan (1) nombor pesanan anda, (2) imej produk, dan (3) sebab untuk kembali ke infomodernhome@gmail.com , dan serahkan selebihnya kepada kami.

Pasukan sokongan pelanggan kami yang mesra akan menghubungi anda secara terus. Sebaik sahaja kami menerima pemulangan anda, bayaran balik akan mengambil masa 7-14 hari untuk diproses dan dikreditkan terus ke kaedah pembayaran asal anda.

Waranti

Di Rumah Moden kami mahukan yang terbaik untuk pelanggan kami, kami melindungi sebarang kecacatan pembuatan untuk semua produk yang dijual di Rumah Moden.

Rumah Moden menawarkan jaminan 6 bulan untuk semua produk! Untuk produk yang sudah mempunyai jaminan, 6 bulan bertindak sebagai jaminan lanjutan di atas jaminan jenama.

Unfortunately, if you did not purchase from our Modern Home shops, you're not qualified for our additional 6 months warranty.

Pro tip: If you're looking for products, check if Modern Home has it too! Don't miss out on the free warranty next time!

produk

Jangan ragu untuk turun ke bilik pameran kami di 152 Paya Lebar Road, #01-01.

Walau bagaimanapun, hubungi kami atau hantarkan e-mel kepada kami untuk memilih item yang anda minati kerana item itu mungkin tidak disimpan di sana kerana kekangan ruang!

Kami mempunyai pasukan selepas jualan yang hebat! Sekiranya anda menghadapi sebarang kesulitan menggunakan mana-mana produk, cuma hantarkan panggilan atau e-mel kepada kami dan kami dengan senang hati akan membimbing anda!

We only carry products from brands that have been cleared by our own in house quality assurance team.

The products we carry are sure to be of quality. To back this, we provide an additional 6 months warranty to all products for any product manufacturing defects.